Blog

Autoworld Volkswagen – partener de mobilitate

echipa-sivw

Suntem convinsi ca ati remarcat culorile clubului nostru in competitiile de MountainBike din acest sezon si odata cu ele dubita Volkswagen branduita in aceleasi culori. Ei bine, pentru aceasta dubita trebuie sa ii multumim partenerului nostru oficial – Autoworld Cluj-Napoca – dealer Volkswagen si Audi.

Autoworld ne-a pus la dispozitie o dubita Volkswagen Transporter Kombi, varianta lunga de 9 locuri, foarte incapatoare si practica cu care ne deplasam la competitii si care ne este de folos si atunci cand organizam concursurile din calendarul Clujul Pedaleaza.

Suntem extrem de incantati de aceasta colaborare si va invitam sa vizitati site-ul partenerului nostru – www.autoworld.ro┬ásau pagina de facebook – si de ce nu, sa va inscrieti la un test drive cu unul dintre modelele VW.

De-asemenea va invitam sa concurati la ultima etapa din Campionatul Clujul Pedaleaza 2013 – Etapa IV Autoworld care va avea loc pe data de 19 octombrie 2013, in Parcul Colina de langa reprezentanta Autoworld, pe nocturna, asa cum v-ati obisnuit deja.

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply