Despre noi

InterTeam este un club sportiv nou format la Cluj-Napoca care pentru inceput isi doreste sa activeze in special in MountainBike. Aceasta echipa s-a nascut din nevoia de a valorifica potentialul celor mai buni ciclisti din Cluj si nu nu mai, in drumul lor spre performanta si vine ca o dezvolatare a proiectului Clujul Pedaleaza care va functiona in continuare ca si un club organizator de competitii de masa si club accesibil oricarui pasionat de ciclism fiind astfel o buna baza de selectie pentru InterTeam.

Majoritatea membrilor cu rezultate bune din clubul Clujul Pedaleaza s-au reintergrat in noua echipa, carora li s-au alaturat cativa ciclisti clujeni cu experienta: Elisei Miron (medaliat cu bronz la Campionatele Nationale de MTB de la Paltinis din 2012), Vlad Sabau, Nicolae Andreica si Dan Boldi, dar si cativa sportivi din alte localitati cum ar fi Szentes Norbert din Targu Mures si Istvan Etele Demeter din Oradea.

Calendarul competitional pentru anul in curs este bogat iar echipa InterTeam isi propune rezultate notabile in noul sezon.

Obiectivele echipei:

  • Clasarea pe podium la majoritatea curselor nationale, la categoriile de varsta pe care le acoperim
  • Medalii in Campionatele Nationale de MTB XCO si XCM, la Elite si la Amatori
  • Clasarea sportivilor Elite in puncte UCI la competitiile internationale la care vor participa
  • Participarea la maratoane internationale de mare amploare
  • Promovarea sportului de masa si a sportului de performanta prin organizarea de competitii de profil, prima dintre acestea fiind Maratonul Fagetului

interteam-vwtransporter1