Blog

Etapa de Noapte si Road Grand Prix

Sambata 25 mai a avut loc a treia editie a Etapei de Noapte organizata de Clubul Sportiv Clujul Pedaleaza, in Piata Unirii din Cluj Napoca, in cadrul zilelor Clujului. Chiar daca temperaturile nu au fost tocmai ridicate, la eveniment au participat 138 de concurenti, printre care si membrii echipelor Clujul Pedaleaza si Interteam, care au avut reprezentati pe podium la mai multe categorii.

  • Concursul pentru Masculin Experti a fost castigat de reprezentantul echipei Ideal Geiger, Tudor Radu, urmat de Andreica Nicolae in culorile Interteam, iar pe locul 4 s-a clasat Muresan Marius, tot in echipament Interteam.
  • La categoria Feminin Experti, Hilbert Suzanne (Interteam) a ocupat locul 1, iar Pal Erika (Clujul Pedaleaza) a urmat-o la scurt timp, terminand cursa pe locul 2.
  • Un alt podium de care suntem mandrii este cel de la categoria Feminin Avansati, unde Dezso Melinda (Interteam) s-=a clasat pe locul intai, urmata de Serban Ildiko (Clujul Pedaleaza).
  • Locul doi al categoriei Feminin Intelepti+35 a fost ocupat de reprezentanta Clujul Pedaleaza, Stan Margareta, iar pe primul loc de la Masculin Intelepti +40 s-a clasat de asemenea un membru al Clujul Pedaleaza, Vezentan Laurentiu care ne reprezinta cu mandrie la competitiile la care participa.
  • Fogarassy Botond (Interteam) a obtinul locul 2 la Masculin Incepatori, cu o intarziere de 00:06 secunde fata de primul sosit.
  • La categoria Ciclocross & Cursiere Open, Iustin Stanciu (Interteam) s-a clasat pe locul intai, urmat de colegul sau de echipa Dan Boldi. Seliceanu Marcel (Clujul Pedaleaza) a obtinut locul 9 la aceasta categorie.

Ne bucuram ca am reusit sa organizam si in acest an Etapa de Noapte, care devine tot mai populara printre clujeni de la un an la altul si multumim pe aceasta cale tuturor partenerilor, sponsorilor, voluntarilor si participantilor, pentru tot ce am realizat impreuna!

Chiar daca noaptea de 25 spre 26 mai am petrecut-o asa cum ne place cel mai mult, adica pe biciclete, asta nu ne-a impiedicat ziua urmatoare, 26 mai sa punem umarul la organizarea primei etape de Road Grand Prix, un turneu de concursuri de ciclism desfasurat in diverse orase ale tarii. Acest eveniment este organizat de Alex Ciocan, iar etapa de la Cluj a fost organizata in colaborare cu Clubul Sportiv Clujul Pedaleaza, pe strazile cochete din centrul vechi al Clujului. Gasiti aici galeria foto/video a evenimentului: LINK.

Evenimentul a avut 167 de participanti, din mai multe orase, pasionati mai ales de ciclismul de sosea. Printre acestia se numara Carol Eduard Novak, ciclist paralimpic rutier si de pista, care a castigat prima medalie pentru Romania la Jocurile Paralimpice, dar si prima medalie de aur, in cadrul editiei din 2012 de la Londra, actualul presedinte al Federatiei Romane de Ciclism.

Cluburile Interteam si Clujul Pedaleaza au avut reprezentanti si la aceasta competitie, la mai multe categorii. Dintre acestia,

  •  la categoria Fete 19+, Hilbert Suzanne a obtinut locul 2, urmata de Dezso Melinda pe 3, ambele pedaland in culorile Interteam.
  • Ciobanu Andrei a obtinul locul 2 la categoria Copii 12-14 ani
  • Podiumul de la Elite a fost alcatuit din ciclisti de sosea cu renume: Sipos Zoltan M Elite locul 1, urmat de  Saveliu Florin de la chipa Dinamo Mazicon si de  Sebestyen Szabolcs

Rezultatele complete pot fi gasite pe site-ul evenimentului: LINK.

Le multumim inca odata tuturor participantilor, voluntarilor, sponsorilor si partenerilor nostrii si va asteptam in 8 iunie la Cupa Cora Junior, un eveniment dedicat celor mici!

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply