Blog

Gilau Maraton – Campionatele Nationale XCM

MaratonGilau2013-start

Prima editie a Maratonului Gilau, organizat de Clujul Pedaleaza si Interteam, sub egida Federatiei Romane de Ciclism a insemnat totodata si Campionatul National de MTB Maraton.

Evenimentul a fost gazduit de Castelul de la Gilau, de unde s-a dat startul competitiei, start la care s-au aliniat  400 de participanti, cu mic cu mare, deoarece au existat mai multe categorii de varsta si mai multe trasee, pe gustul, pregatirea si varsta fiecaruia.

 

Castelul datat in secolele XII-XIII este situat in mijlocul unui parc natural de aproximativ 15 hectare si s-a ridicat pe locul unei foste cetati medievale, care se suprapune, la randul ei, peste castrul roman care strajuia antica Napoca.Chiar daca zilele trecute am avut parte de ploi abundente, in ziua concursului vremea a tinut cu concurentii, care s-au bucurat de o zi placuta de toamna si de o atmosfera de exceptie.  La final au fost premiati atat castigatorii fiecarei categorii, cat si castigatorii Campionatelor Nationale de MTB Maraton.

Iata rezultatele sportivilor nostri in cadrul Campionatelor Nationale:

Elisei Miron – locul 2 (vicecampion national) Elite

Melinda Deszo – locul 1 (campioana nationala) Amatori F 19-29
Dan Crisan – locul 1 (campion national) Amatori Juniori
Suzanne Hilbert – locul 3 Amatori F 19-29
Zolt Langviser – locul 7 Amatori M30-39
Tudor Stupariu – locul 8 Juniori Amatori
Nicolae Andreica – locul 8 Amatori M30-39
Etele Demeter – locul 9 Amatori M30-39

In calitate de club organizator, dorim sa multumim pe aceasta cale tuturor participantilor, voluntarilor si sponsorilor: Arobs, Profinox, Maratonic, Pralina, Piera, Naoplact, Ramex, Hervis, Actioncam, Portbagaje Auto, Angelli;

partenerilor nostri Primaria Cluj, Inspectoratul de Politie al Judetului Cluj, Jandarmeria Cluj, Imprezzio Golbal, Infinity Trophy, Artsof, colaboratorilor nostri: Shanghai, Apetit Catering, Pensiunea Ckuj, Maros Bike, Maletz, Radioamatori, Efect. Multumim de asemenea partenerilor media: Radio Romania Cluj, TVR Cluj, Szabadsag, Insport.ro, Freerider.ro, Ciclism.ro, Zile si Nopti si nu in ultimul rand celor care ne pun la dispozitie masina oficiala: Autoworld VW.

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply