Blog

Inca un weekend bogat in evenimente

Weekend-ul care tocmai a trecut a fost plin de evenimente pe doua roti, la care Clubul Sportiv InterTeam a fost reprezentat cu succes.

Sambata 6 iulie o parte din sportivii nostrii au concurat in statiunea Izvoare, la MTB Maraton Baia Mare, in partea de sud-vest a muntilor Gutai, inconjurati de un peisaj montan pitoresc. Evenimentul s-a aflat la a 7-a editie si a fost unul de succes, mai ales ca si vremea a tinut cu concurentii.

Pe podium au urcat si trei sportivi InterTeam:

  • Dan Crisan locul I, categoria 14-17 ani dist. 30 km
  • Dezso Melinda locul II, categoria 18-29 ani dist. 30 km
  • Vald Sabau locul III, categoria 18-29 ani dist. 50 km
  • Ciobanu Andrei, locul IV, categoria 14-18 ani dist 30 km (o performanta avand in vedere ca are doar 12 ani)

Rezultatele complete pot fi vazute aici.

Duminica 7 iulie au avut loc trei evenimente la care au articipat sportivii nostrii, Duna Maraton, in Visegarad- Ungaria, unde am fost reprezentati de Istvan Etele Demeter si de Kupan Attila, Surmont MTB Challenge la Azuga, unde Elisei Miron a participat la traseul lung de maraton si nu in ultimul rand Micul Biciclist unde ne-a reprezentat Andrei Ciobanu, care a participat si la Maratonul din Baia Mare cu o zi inainte.

Daca la Cluj si in Ungaria vremea a fost frumoasa, la Azuga concurentii au avut parte de furtuna atat in ziua concursului cat si cu o seara inainte, astfel incat pe langa privelistea superba au avut parte si de mult noroi pe traseu. Concurenta a fost puternica la traseul lung, unde Elisei Miron s-a intrecut cu Lucian Logigan, Rosioru Daniel, Tudor Oprea si Kelemen Arpad, obtinand locul 3 la categoria Elite. Podiumul a fost completat de Logigan pe locul 1 urmat de Kelemen Arpad.

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply