Blog

InterTeam la Maratonul Moneasa

Supranumita “perla muntilor apuseni”, statiunea Moneasa a gazduit in 29 iunie 2013 a doua editie a Maratonului Moneasa. Organizatorii au pus la dispozitia concurentilor doua trasee, in functie de pregatirea fizica a fiecaruia: traseul Hobby de 30 kilometri respectiv traseul de Maraton de 63 de kilometri, ambele presarate cu urcari  abrupte si priveliste superba.

La start s-au aliniat peste 400 de concurenti, dintre care si membrii echipei InterTeam, care au avut reprezentanti la mai multe categorii: Elisei Miron a concurat pe traseul de 65 kilometri, la categoria Elite. Acelasi traseu l-a ales si Andreica Nicolae, dar acesta s-a duelat la categoria Masculin 30-39 de ani, in timp ce Fogarassy Botond a participat la distanta scurta la categoria 28-29 de ani. Nu au lipsit nici reprezentantii la categoria Hobby Masculin 14-17 ani, unde au participat mezinii echipei, Ciobanu Andrei si Pacurar Vlad, iar la categoria fete Dezso Melinda a concurat in culorile echipei InterTeam.

La proba de Maraton, la categoria Elite lupta a fost stransa intre Elisei Miron, Logigan Lucian si spaniolul Lopez Solano Miguel, care a dominat prima parte a cursei, dar a abandonat lupta din motive tehnice. Pe locul intai  s-a clasat Elisei Miron, urmat de Logigan Lucian, iar podiumul a fost completat de Popovici Georgian.

Tot e podium s-a clasat si Nicolae Andreica, acesta obtinand locul 3 la categoria Maraton 65 km Masculin, iar Fogarassy Botond a terminat proba de Hobby pe locul 10 la categoria sa de varsta.

Dezso Melinda a obtinut locul 5 la Hobby Feminin, la aceasta categorie fiind premiate primele 5 concurente. La categoria Hobby 14-17 ani Pacurar Vlad s-a clasat e locul 6, iar Ciobanu Andrei pe locul 11.

sursa foto: Racing Bike Pro Arad, Ciobanu Ovidiu

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply