Blog

InterTeam la XC Oradea Series

46942_469158726489820_34995422_n

Oradea a gazduit pe 30 martie 2013 prima etapa din Campionatul XC Oradea Series, organizata de VeloSport Oradea in padurea de la capatul strazii Gheorghe Doja. Temperaturile scazute si ploaia torentiala nu i-a oprit pe concurenti sa se alinieze la start, printre ei s-au aflat si cativa dintre membrii echipei InterTeam: Elisei Miron si Dan Boldi au concurat la categoria ”Elite”, Vezentan Laurentiu la categoria ”Barbati Veterani” si Ciobanu Andrei la categoria ”Copii”.

Cu mai putin de o ora inainte de startul competitiei, ploaia s-a oprit, chiar si asa potecile din padure au fost in mare parte acoperite cu balti de noroi care au transformat traseul intr-unul tehnic. Elisei Miron a ocupat primul loc pe podium la categorie, locul trei fiind ocupat de Dan Boldi.  Tot pe prima treapta a podiumului a urcat si Vezentan Laurentiu la categoria sa, iar Ciobanu Andrei, cel mai tanar membru al echipei InterTeam a obtinut locul doi la categoria ”Copii”.

Urmatorul concurs din calendar la care membri echipei InterTeam vor spune ”prezent” va fi  tot la Oradea, Pro Bikers Marathon in 20 aprilie 2013, dupa care urmeaza a doua editie a Maraton Faget, in Cluj Napoca.

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply