Blog

Pacurar Vlad pe podium la Racing To The Top

pacurarvlad-racingtop-start

Pe data de 9 noiembrie a avut loc la Siria, jud. Arad, competitia “Racing to the top”,organizata de Clubul Racing Bike Pro Arad. Concursul a fost unul de contratimp individual in catarare pe sosea si s-a desfasurat pe un traseu in lungime de 3 km, cu plecare de la 186 m altitudine si sosire la 476 m altitudine, panta medie fiind de aproximativ 12% in timp ce panta maxima a ajuns la 25%. Categoriile de concurs au fost Cursiere si MTB, Masculin Open si Feminin Open pentru fiecare in parte.

Colegul nostru Pacurar Vlad a reprezentat culorile clubului cu succes la acest concurs unde a obtinut locul 2 Masculin Open MTB la doar 14 ani. Pe el in felicitam iar pe Dvs va invitam sa cititi povestea cursei lui Vlad, relatata chiar de el:

pacurarvlad-racingtop-climbingAm inceput cursa luand startul al 9-lea. Prima portiune a fost printre cele mai grele deoarece aveam emoti si era una dintre cele mai abrupte pante. Dupa ce mi-am intrat in ritm cu un puls de peste 190 bpm, totul a fost ok mai ales ca pe margine erau spectatori, multi fotografi si toate cursa in spatele meu a fost Cristoffaleti Corrado care m-a ambitionat. Inaintam si vazand ca depasesc treptat cativa dintre concurenti care au plecat de la start inaintea mea, m-am ambitoinat si mai mult. Inainte de ultimele doua urcari, acolo unde erau fotografi si spectatori am vazut ca pe ciclocomputer aveam timpul 12.32.00 si credeam ca mai am ceva de urcat chiar daca stiam traseul, deoarece cu o saptamana inainte am facut urcarea cu un timp de 18 min. In fata mea mai era un concurent care a luat startul al doilea si auzind spectatorii cum ma incurajau si pentru ca stiam ca la o asemenea urcare conteaza si cateva secunde am dat tot ce am putut avandu-l ca punct de reper pe concurentul din fata care avea o distanta destul de buna fata de mne.

Am reusit sa ajung in varf cu un timp de 14.34.00 desi la inceputul cursei imi propusese-mi sa scot un timp de 16.00.00.

Dupa mult timp de asteptari am aflat ca sunt pe locul doi la doar 10 sec fata de locul 3 (imaginandu-mi ca diferenta am facut-o pe acele doua urcari de la finish). Cu toate astea dupa ce strigase la podium locul trei urma sa strige locul doi dar urechile mi-au auzit un alt nume…. acel concurent nici macar nu participase, strigase locul intai iar dupa cateva minute organizatorii si-au remediat problemele vazand ca pe locul doi eram eu. Pana la urma fost un concurs la care imi doream sa ajung in varf printre primi si iata ca am reusit.

pacurarvlad-racingtop-podium

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply